دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تشکیل کارگروه‌هایی برای ایجاد رویکردها و تعیین اولویت‌های پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل دفتر توسعه پژوهش و فناوری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در راستای ارتباط بین رشته‌های علوم پزشکی و علوم غیرپزشکی کارگروه‌هایی به منظور ایجاد رویکردها و تعیین اولویت‌های پژوهشی شکل گرفت.
کد خبر : 266659

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر هنگامه بختیار، در مراسم افتتاحیه «اولین رویداد آموزشی وتجربی ایده تا عمل در حوزه سلامت» از برگزاری کارگروه‌ها به صورت منظم، متشکل ازاعضای هیات علمی شاخص از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و واحد تهران غرب خبر داد و گفت: پس از انعقاد تفاهم‌نامه بین این واحدها در راستای ارتباط بین رشته‌های علوم پزشکی و علوم غیرپزشکی کارگروه‌هایی به منظور ایجاد رویکردها و تعیین اولویت‌های پژوهشی شکل گرفت.


وی افزود: نتایج این کارگروه‌ها به زودی در اختیار اعضای هیات علمی و دانشجویان قرار می‌گیرد و مسیری مشخص و روشن در حیطه سلامت و رشته‌های فنی- مهندسی ،علوم انسانی و ... تعیین می‌گردد.


وی همچنین بیان کرد: در مراسم «اولین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل در حوزه سلامت» نیمی از دانشجویان از رشته‌های پزشکی و نیمی از دانشجویان از رشته‌های غیرپزشکی حضور دارند و در کنار یکدیگر به فعالیت می‌پردازند.


همچنن در این مراسم دکتر وطن‌پور، مدیر کل دفترتوسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: ایران در منطقه در حال حاضر از لحاظ science اول است ولی از لحاظ تبدیل مقالات به محصولات جایگاه شایسته‌ای ندارد و در بحث کارآفرینی باید تلاش بیشتری انجام شود.


وی دانشجویان ایرانی را در نقاط مختلف جهان موفق برشمرد و گفت: متاسفانه به دلیل عدم اشتغالزایی فرصت‌ها را از دست می‌دهیم.


مدیر کل دفترتوسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پیام مقام معظم رهبری در مورد «اقتصاد دانش‌بنیان» اشاره کرد و گفت: این اقتصاد، اقتصادی است که پیر نمی‌شود و از بین نمی‌رود و ارزش آن‌ به آدم‌ها و ذهن آنهاست.


وی با اشاره به موسسه‌ نیماد در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در این موسسه از فن‌آور حمایت می‌شود و به آنها گرنت داده می‌شود و به دانشگاه و موسسه که فن‌آور در آن حضور دارد کاری نداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب